Novotel Amsterdam housing partner Corporate Games

Novotel Amsterdam Schiphol Airport in Hoofddorp is official housing partner van Corporate Games Nederland. Dit wereldwijd sportevenement voor bedrijven komt in juni 2019 voor het eerst naar Nederland. Het hotel biedt nu onderdak aan de organisatie en volgend jaar juni ook vier nachten aan 150 deelnemende bedrijven en hun gasten.

Gereduceerd tarief

“Sinds mei dit jaar bieden we een werkplek voor de organisatie in een van onze boardrooms op de eerste verdieping. Omdat we official housing partner zijn, kunnen bedrijven hun gasten tijdens dit event tegen een gereduceerd tarief in het hotel laten overnachten”, legt General Manager Floris Licht van Novotel Amsterdam Schiphol Airport uit.

Officiële launch

Hoewel de Nederlandse versie van de Corporate Games pas volgend jaar zal plaatsvinden, vindt de officiële launch van het evenement plaats op woensdag 19 september 2018 bij het Baseball Stadion van de Hoofddorp Pioniers in aanwezigheid van Adam Elzakalai, Wethouder Economische Zaken & Citymarketing Gemeente Haarlemmermeer. De eerste editie van Corporate Games Nederland zal volgend jaar van 28 tot en met 30 juni plaatsvinden. Onno Hoes, burgemeester van Haarlemmermeer, is ambassadeur van het evenement.