Novotel Amsterdam Schiphol Airport bereikt hoogste punt

Novotel Amsterdam Schiphol Airport zal in het eerste kwartaal van 2016 haar deuren openen. In mei bereikte de nieuwbouw het hoogste punt. Het nieuwe hotel, gelegen in het zakendistrict van Hoofddorp, zal 314 kamers omvatten. Gratis pendelbussen zorgen voor vervoer naar de vlakbij gelegen luchthaven. Het nieuwe Novotel grenst aan de ingang van station Hoofddorp.
 In het hotel kunnen gasten beschikken over de meest moderne voorzieningen, zoals ruime kamers, badkamers met walk-in regendouche, gratis Wifi, individuele airconditioning en een 40-inch tv. Wie voor zaken komt, kan onder andere gebruik maken van de iMac corner en heeft een keuze uit zeventien modulaire vergaderruimtes met veel daglicht. Ontspannen kan in de fitnesszaal, het Gourmet Bar restaurant met een internationale keuken of in de binnentuin met terras.

Novotel Amsterdam Schiphol Airport is ontworpen door architect Mulderblauw, met speciaal ontworpen mozaïektegels en een grafisch ontwerp van riet; een interpretatie van de omringende Haarlemmermeerpolder. Afhankelijk van het licht ziet het hotel er steeds weer anders uit. Binnen hangen een aantal levensgrote kunstwerken uit het Rijksmuseum als print op de muren.

De bouw van Novotel Amsterdam Schiphol Airport bereikte in mei haar hoogste punt

De bouw van Novotel Amsterdam Schiphol Airport bereikte in mei haar hoogste punt