Nxt Gen Live biedt podium aan aanstormende vaktoppers

Wat valt er te leren van het toptalent in de eventbranche? Zynchrone Media, uitgever van Conference Matters, laat de volgende lichting vakspecialisten aan het woord in een speciale uitgave die eind december verschijnt: Nxt Gen Live. Hoe kan het volgens hen anders en beter?

Iedereen in live-communicatie praat over trends en innovaties, maar het is vaak de nieuwe generatie die er actief mee werkt en écht alle ins en outs kent. Daarom wil Zynchrone Media in kaart brengen wat de visie op het vak is van deze aanstormende vaktoppers. Door tientallen talenten aan het woord te laten, wil de redactie van Expovisie en Conference Matters met de special Nxt Gen Live een deepdive maken in de toekomst van live-communicatie.

Generaties leren van elkaar

Nxt Gen Live wordt net zo crossmediaal als de ‘next gen’ zelf, dus wordt deze uitgave een combinatie van print en digitaal, met uiteraard veel airplay op social media. De special bereikt zowel de gevestigde orde als de studenten en young professionals in de beurzen-, congres- en eventbranche. Zo leren de generaties elkaar beter kennen en wordt iedereen daar ook beter van.

Toptalent spreekt zich uit

De hoofdmoot van Nxt Gen Live zijn interviews met aansprekende en uitgesproken toppers uit de next generation van de eventbranche. Daarbij laat de redactie niet alleen toppers aan het woord die al carrière hebben gemaakt bij de grote spelers, maar ook aanstormend talent dat nog onder de radar of bij kleinere bedrijven opereert. Ook is er natuurlijk aandacht voor start-ups en scale-ups in bijvoorbeeld event-tech.

Ook bevat Nxt Gen Live diepgravende verhalen over trends, innovatie en hoe de branche toptalent beter aan zich kan binden. Ook maakt de redactie een rondgang langs de belangrijkste opleidingen voor event-talent en vertellen brancheorganisaties over hun eigen talentenprogramma’s.

Interesse om Nxt Gen Live vanaf 20 december te ontvangen?
Mail hoofdredacteur Jeroen Mirck: jeroen@zynchrone.com

Interesse in de commerciële mogelijkheden van deze special?
Neem dan contact op met Marcel den Hoed: marcel@zynchrone.com