Oer-Rotterdamse bedrijven presenteren hun zakelijke meeting mogelijkheden

Een aantal oer-Rotterdamse bedrijven tonen op 8 juni hun mogelijkheden voor zakelijke meetings tijdens de relatiedag ‘Hier op de Pier’. Meetingplanners en eventmanagers kunnen zich aanmelden voor deze open dag op de Wilhelminapier.

Wilhelminapier bevindt zich aan de voet van de Erasmusbrug, op de Kop van Zuid, en biedt binnen loopafstand een aantal gevarieerde locaties voor zakelijk evenementen: Het Nederlands Fotomuseum, het nieuwe Luxor Theater, film- en muziektheater LantarenVenster, Cruise Terminal Rotterdam, LP2, SKVR Beeldfabriek, Drijvend Paviljoen, Hotel New York, Maguise: Catering op locatie en restaurant Las Palmas van Herman den Blijker. Ook zijn er aanlegsteigers voor vervoer over water met de Watertaxi Rotterdam.

Hier op de Pier is een inspirerende, informatieve én culinaire middag, gericht op organisatoren van zakelijke evenementen, waarbij de verschillende locaties hun deuren openen voor bezichtigingen. Alles kan bekeken en ervaren worden: hotelkamers, vergaderruimtes, congreszalen, restaurants, foto exposities en jazzpodia. En er wordt ook met de watertaxi op de Maas gevaren.

www.hieropdepier.nl