OneMeeting.com gaat samenwerking aan met MeetingReview

OneMeeting.com, onderdeel van Regardz Hospitality Group is een samenwerking aangegaan met MeetingReview. Op OneMeeting.com (voorheen Regardz.nl) is het mogelijk om locaties te zoeken, vergelijken en boeken voor een vergadering, congres of ander soort bijeenkomst.

Een factor die steeds belangrijker wordt bij het bepalen van de meest geschikte locatie is hoe andere gasten hun verblijf hebben ervaren. Hierdoor is het voor klanten nu mogelijk om de reviewscores, van de bij MeetingReview aangesloten locaties, in te zien.

Belang van reviews

Madeloes van Rooijen-Karremans (Directeur OneMeeting): “Tegenwoordig leven we in een tijd waarin bijna alles online wordt geregeld. Het gevolg hiervan is dat er in verschillende branches steeds meer waarde wordt gehecht aan reviews. De MICE-branche is daarop geen uitzondering. Dankzij de samenwerking tussen OneMeeting.com en MeetingReview kan een klant direct de gemiddelde reviewscore bekijken en hierop filteren, mits de betreffende locatie is aangesloten bij MeetingReview. Mede op basis van de reviews kan de klant bepalen of de locatie geschikt is voor hun bijeenkomst.”