Online tool voor een complete evenementenwebsite

Momice heeft een online tool ontwikkeld waarmee organisatoren voor 350 euro eenvoudig een website kunnen maken en beheren die geschikt is voor smartphones, tablets en desktops. Via deze tool kunnen ook deelnemers of gasten worden uitgenodigd en die kunnen zich via het systeem eveneens registreren.

Vanuit de website bouwt een organisator zijn eigen mobiele event site en beheert hij de registratie- en uitnodigingsmodule. Het kan een eigen ontwerp zijn of gebaseerd op templates die Momice ter beschikking stelt.

Qua inhoud kan algemene informatie over het evenement, het programma en sprekersinformatie gepubliceerd worden. Integratie met Google Maps helpt de bezoekers met het vinden van de locatie en het is mogelijk om een plattegrond van het evenement te tonen, waarin hotspots kunnen worden aangebracht. Verder zijn er mogelijk om sponsoren en de organisatie voor het voetlicht te brengen, de twitterhashtag te communiceren en een twitterfeed te tonen. De website is in diverse talen te publiceren. Het systeem biedt ook mogelijkheden om de bezoekersstatistieken  te analyseren voor, tijdens en na het evenement.

De naam Momice is afgeleid van de term ‘Mobile site for MICE’ en richt zich met de online tool op alle organisatoren die werkzaam zijn in de MICE branche. De kosten voor de eigen branded mobiele website zijn  €350,- (exclusief BTW). “Bij ons geen ingewikkelde prijsplannen,” zegt Rutger Bremer, oprichter van Momice. “Wij zijn transparant en bieden alle functies aan voor één vaste prijs. De mobiele event site is ook helemaal gratis uit te proberen tot je over gaat op publiceren”.

Met Momice kan een organisator zelf een complete event website inrichten