Ontdek Bilderberg De Buitenplaats een zakelijke eventlocatie aan de rand van het bos

Ontdek De Buitenplaats: een zakelijke eventlocatie aan de rand van het bos in Garderen

De Buitenplaats

Om aan de groeiende vraag naar een unieke outdoor eventlocatie te voldoen, heeft Résidence Groot Heideborgh een volledig festivalterrein voor zakelijke meetings en events laten verrijzen. De Buitenplaats, gelegen tussen de bomen aan de voorzijde van het hotel, valt meteen op zodra je het terrein oprijdt. Vanaf het moment dat je de auto uitstapt word je geïmponeerd door de geuren van de natuur en het uitzicht over de schapenweide. Op dit moment weet je het zeker: je bent op een unieke locatie beland. Het festivalterrein bestaat uit een grote stretchtent die ruimte biedt aan 300 personen, een glazen tuinkamer, diverse foodstands en een vuurplaats.

De mogelijkheden buiten beleven met een outdoor cooking experience

De Buitenplaats heeft een ruim aanbod aan mogelijkheden. Zo kun je er vergaderen, brainstormen of ervoor kiezen na een intensieve dag te genieten van de lekkerste lunch-, borrel- en dinergerechten. De Buitenplaats biedt daarbij een ‘outdoor cooking experience’. Tijdens een event zijn er op diverse plaatsen in het bos heerlijke gerechten te halen, bijvoorbeeld bereid op de Ofyre, Big Green Egg of Oklahoma Smoker. Ook zijn er verschillende vuurplaatsen waar gerechten geserveerd worden. Met verse producten uit het seizoen en veel aandacht voor de bereiding wil De Buitenplaats een culinaire beleving bieden waarbij ontspanning en samenzijn centraal staan.

Wat De Buitenplaats zo uniek maakt, is dat deze niet alleen in de zomermaanden, maar het hele jaar open is voor events. Met extra vuurplaatsen, warmtelampen en glühwein verandert een zomerse avond in een winterbarbecue.

Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring en wil je jouw meeting of event naar de buitenlucht verplaatsen? Résidence Groot Heideborgh helpt je graag op weg. Ga naar www.bilderberg.nl/meetings-en-events/inspiratie/buitenplaats-heideborgh voor de mogelijkheden van De Buitenplaats.