Ontdekkingstocht door regio Arnhem-Nijmegen

Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen houdt op donderdag  20 maart haar jaarlijkse Kennisdag waarbij meetingplanners uit heel Nederland welkom zijn voor een kennismaking met de regio Arnhem Nijmegen als meetingbestemming.  Twintig locaties voor vergaderingen, feesten en congressen  presenteren hun mogelijkheden tijdens een interactief dagvullend programma.

De Kennisdag is een geheel verzorgde dag waarbij meetingplanners – en andere decisionmakers op het gebied van zakelijke en feestelijke bijeenkomsten – feest- en vergaderplekken zoals hotels,  theaters, musea, landgoederen en andere bijzondere accommodaties in regio Arnhem Nijmegen bezoeken en beleven.

Startlocatie is Best Western Plus Hotel Haarhuis. Van daaruit wordt een rondrit gemaakt langs de diverse locaties, waar de meetingplanners worden rondgeleid, geïnformeerd over de mogelijkheden en kennis kunnen maken met groepsactiviteiten. De deelnemers hebben daarbij de keuze uit vier verschillende tours. Het programma duurt van ongeveer 9.00 tot 20.00 uur, is kosteloos en inclusief vervoer, lunch en diner.

Geïnteresseerden kunnen zich voor 13 maart inschrijven. Het volledige programma staat op www.conventionbureau.nl/kennisdag2014.