Ook op zoek naar personeel?

Door de krapte op de arbeidsmarkt is het vinden van het juiste personeel een complexe puzzel. Dat geldt zeker ook voor de markt van beurzen, congressen, meetings en evenementen. Conference Matters bereikt gericht de mensen die in deze branche actief (willen) zijn.

Conference Matters en zustertitel Expovisie hebben sinds 1 mei een nieuwe eigenaar: Zynchrone Media. Deze Amsterdamse uitgever stelt zich ten doel om de rol van live communicatie in het totale medialandschap verder versterken.. De vaktitels Expovisie en Conference Matters bieden nieuws, trends, innovatie en inspiratie.

Conference Matters is hét kennisplatform voor organisatoren, opdrachtgevers, toeleveranciers, facilitators en sponsors van congressen en zakelijke evenementen. Door kennisdeling en praktische tools maakt Conference Matters de technologische en sociale dynamiek van de markt inzichtelijk en bruikbaar voor elke doelgroep.

Heb je interesse om een vacature te plaatsen op de website van Conference Matters? Neem dan contact op met Marcel den Hoed: (06) 113 81 647 of marcel@zynchrone.com