Oprichter Khan Academy keynote speaker op ICCA Congres

Oprichter en CEO van de non-profit Khan Academy, Salman Khan, is dit jaar één van de keynote speakers tijdens de ICCA Global Hybrid Congress Experience.

Revolutie in het onderwijs

Salman Khan probeert belemmeringen voor onderwijs weg te nemen, die ervoor zorgen dat meer dan 600 miljoen kinderen geen elementaire reken- en leesvaardigheden hebben. Zijn gratis en kwalitatief hoogstaande cursusaanbod – voor iedereen en overal beschikbaar – heeft een enorme impact gehad: de video’s van de academie zijn meer dan een miljard keer bekeken.

In zijn keynote vertelt Khan hoe we onderwijs revolutionair kunnen veranderen met technologie, open interactie en een persoonlijke benadering van leren.

Meest invloedrijke

Erkend voor zijn ongelooflijke invloed op het gebied van onderwijs, is Salman Khan geprofileerd door 60 Minutes, te zien op de cover van Forbes, en uitgeroepen tot een van TIME’s 100 meest invloedrijke mensen ter wereld. Zijn passieproject, de Khan Academy, begon nederig toen hij zijn neven en een paar familievrienden wiskunde begon te geven. Tegenwoordig heeft het platform meer dan 62 miljoen geregistreerde gebruikers in 190 landen.

150 sprekers

Khan is de tweede keynote speaker die ICCA presenteert voor het Global Hybrid Congress Experience die plaatsvindt van 1 – 3 november. Eerder deze maand introduceerde ICCA Bob Bejan, Corporate Vice President van Microsoft: Global Events, Production Studios and Marketing Community, als een van de keynotesprekers.

In totaal zullen er meer dan 150 sprekers presenteren en discussiëren op het jaarcongres van ICCA.