Oud Expovisie-hoofdredacteur Huub Klompenhouwer overleden

Eén van de bekendste en markantste verschijningen in de Nederlandse beurswereld is helaas niet meer. Maandagavond 12 april bereikte ons het bericht dat Huub Klompenhouwer op die dag veel te jong is overleden. Wij wensen zijn vrouw Isabelle en kinderen, en verdere familie en vrienden alle sterkte toe om dit grote verlies te dragen.

Huub Klompenhouwer was sinds 1990 een bekende verschijning in de Nederlandse en Belgische beurzenbranche. Als hoofdredacteur van QM”s zusterblad Expovisie bezocht hij menig beurs en bijeenkomst en prikte hij regelmatig een vorkje met branchegenoten. Zo leerde hij alle ins en outs van het beurzenvak kennen; wat de autoriteit van Expovisie als hét expovakblad ten goede kwam. Als hoofdredacteur van Expovisie heeft hij twee prijzen opgericht: de Ton Schot Prijs en de Expovisie Trofee.

Naast zijn gezin en het beurzenvak had Huub nog vele andere passies, zoals jazzmuziek luisteren, onder andere in de Mahogany Hall in Edam, lekker eten en uit eten gaan, fotograferen, reizen en het persen en beschilderen van langspeelplaten. Velen van zijn vrienden en bekenden kregen de afgelopen jaren zo”n kunstig gemaakte "langspeelplaatschaal" mee naar huis. Huub was een echt mensenmens: zo iemand die je meteen in je hart sluit. Wij zullen hem nooit vergeten.

Meer over Huub vind je op de website van Expovisie.

De mooie foto van Huub bij dit bericht is gemaakt in mei 2008 bij het Volendamse restaurant Smit-Bokkum door Henk-Jan Winkeldermaat van Punk Media.