Pacific World brengt Reactable en Google Glass naar EIBTM

DMC en Event Management Company Pacific World laat de bezoekers van meeting vakbeurs EIBTM kennis maken met het gebruik van Reactable en Google Glass, als onderdeel van meetings, incentives en events.
Op stand K36 houdt het bedrijf drie interactieve sessies. Op dinsdag 18 november is er van 17.00 – 18.00 uur een demonstratie van Reactable en er zijn twee sessies met Google Glass op woensdag 19 november van 16.00 – 18.00 uur en donderdag 20 november van 10.00 – 14.30 uur.

Reactable is een elektronisch muziekinstrument in de vorm van een tafel met een multi-touch scherm. Het trendy apparaat is al langer in gebruik bij festivals en maakt nu de overstap naar zakelijke evenementen, stelt Global Marketing Manager Patricia Silvio. Reactable is een sterk hulpmiddel om merkbeleving en de bedrijfscultuur te versterken tijdens een evenement, stelt ze. Het creëert memorabele ervaringen en past bij alle ruimten en events.

Voor Google Glass heeft Pacific World een aantal toepassingen bij events, waar onder teambuilding apps en sprekerinstructies tijdens congressen. Tijdens de sessies op EIBTM wordt ook een competitie gehouden, waarbij deelnemers met Google Glas hun eigen foto’s en video’s kunnen maken en direct kunnen uploaden op social media platforms.

EIBTM 2014 vindt plaats van 18 tot en met 20 november in Fira Barcelona.