Pascal Gadet algemeen directeur Radisson Blu Amsterdam

Pascal Gadet is aangesteld als algemeen directeur van het Radisson Blu Hotel Amsterdam. Hij volgt Ronald Smithjes op, die tot districtsdirecteur van Carlson Rezidor voor de Baltische regio is gepromoveerd en naar Riga verhuist. Pascal Gadet verhuist terug naar Nederland, vanuit Koeweit-stad, waar hij de functie van algemeen directeur van het eerste Missoni Hotel bekleedde.

Na de Middelbare Hotelschool in Heerlen, werkte Gadet voor internationale hotelketens als Sofitel en Le Meridien in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, India en Jordanië. In 2004 kwam hij bij Rezidor als executive assistant manager en was hij onder andere verantwoordelijk voor Food & Beverage in het Radisson SAS Hotel in Koeweit. In augustus 2005 promoveerde hij tot algemeen directeur van het Radisson SAS Resort, El Quseir in Egypte. Onder zijn leiding werd dit hotel bekroond tot Radisson SAS hotel van het jaar 2007. In 2008 werd Gadet benoemd tot algemeen directeur van het eerste Hotel Missoni in Koeweit-Stad.

Het Radisson Blu Hotel in Amsterdam werd verkozen tot Carlson Rezidor 'global hotel' van het jaar 2011. "Mijn nieuwe functie in Amsterdam is mijn eerste functie als algemeen directeur in Nederland", vertelt Gadet. "Ik ben blij om nu eindelijk in mijn eigen land te kunnen werken. Het Radisson Blu Hotel Amsterdam is ons paradepaardje en ik kijk ernaar uit deze vestiging samen met een toegewijd team te gaan managen."