Patrick van Rossum mede-eigenaar en Commercieel Directeur Gooiland Hilversum

Patrick van Rossum, voormalig Commercieel Manager van MPS | food & design, is sinds 1 december 2020 mede-eigenaar en Commercieel Directeur van Gooiland.

Frisse blik

Philip Lamers, Algemeen Directeur Gooiland: “Deze crisis vergt enorm veel. Ik heb fantastische mensen moeten laten gaan, maar heb er tegelijkertijd vertrouwen in dat de markt uiteindelijk weer aantrekt. Om dat goed aan te kunnen, heb ik iemand nodig die naast me staat en met me meedenkt. Een mede-eigenaar als sparringpartner, iemand met een frisse blik op het bedrijf.

Met Lennart Peeperkorn als betrokken adviseur ben ik de zoektocht naar deze persoon gestart. Ik ben ontzettend blij dat ik via hem Patrick op het spoor ben gekomen. Ik heb Patrick leren kennen als een enorm warme persoonlijkheid, die als geen ander relaties beheert. Gewoon door te zijn wie hij is. Hij is positief en gaat door het vuur voor zijn relaties. En hij heeft natuurlijk een bak ervaring in de evenementenwereld.”

Ervaring

Van Rossum is zo’n twintig jaar werkzaam in de evenementenbranche en kent zowel de operationele als commerciële kant. De afgelopen drieënhalf jaar was hij Commercieel Manager bij MPS | food & design.

Van Rossum: “Ik kan niet wachten om mijn relaties kennis te laten maken met Gooiland. Deze locatie is zo gaaf! Naast dat het helemaal up-to-date is, is er zoveel mogelijk. Zo heb je een theater voor plenaire sessies, een lichte, open ruimte om na te borrelen en een hotel voor meerdaagse events. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de rest van de ruimtes. Echt een locatie voor high-end evenementen.”