Paul Gruijthuijsen Business Development Manager bij Congress Company

Paul Gruijthuijsen is per 1 oktober 2015 toegetreden tot het team van Congress Company in ‘s-Hertogenbosch. Hij zal zich als Business Development Manager vooral gaan inzetten voor het verder uitbreiden en ontwikkelen van de relatie met sponsoren/partners van Congress Company en haar opdrachtgevers.
 Angeline Bommer, commercieel directeur Congress Company: “De kracht van onze organisatie zit hem in de combinatie van enerzijds onze uitgebreide kennis van de medische sector en anderzijds onze jarenlange ervaring op het gebied van sponsorwerving. Jaarlijks organiseren we meer dan 50 bijeenkomsten, zorgen we voor de verdere ontwikkeling van 15.000 medisch specialisten en faciliteren we de wensen van meer dan 800 verschillende exposanten en sponsoren. Met de groei van onze organisatie en de komst van Paul Gruijthuijsen verwachten we onze marktpositie te kunnen versterken.”
 
Paul Gruijthuijsen is sinds 1999 werkzaam in de congresbranche en begon zijn carrière als Sales Manager bij MECC Maastricht waar hij tot 2008 in diverse rollen zijn competenties verder ontwikkelde. Een kleine uitstapje (2008 – 2011) buiten onze branche, heeft ervoor gezorgd dat hij met veel enthousiasme en overtuiging in 2011 als zelfstandige is begonnen binnen de congres-, meeting- & eventbranche. In de afgelopen jaren heeft Paul aan verschillende commerciële  opdrachten gewerkt voor onder andere Amsterdam RAI,  Cape Town International Convention Centre, MECC Maastricht & NBTC Holland Marketing. Naast zijn functie bij Congress Company, werkt Paul ook voor het Voorfinancierings- & Garantiefonds.