Performance Improvement en MCI bundelen hun krachten

Performance Improvement is onderdeel geworden van MCI Amsterdam. Door het combineren van de kernkwaliteiten van beide bedrijven willen MCI en Performance Improvement een sterkere propositie bieden aan bedrijven die evenementen strategisch inzetten.
‘, ‘“Voor de klanten betekent het samengaan van beide organisaties de mogelijkheid te kiezen voor één strategische partner”, vertelt Ingrid Valks, directeur en eigenaar Performance Improvement. “Eén partner voor alle inspirerende en mobiliserende interacties voor in- en externe doelgroepen. In Nederland, maar ook op Benelux, Europees of wereldwijd niveau.” 

“De expertise en ervaring van incentive programma’s en reizen zijn nu ook beschikbaar voor de huidige klanten van MCI Amsterdam”, aldus Peter Willem Burgmans, Managing Director MCI Amsterdam. “De klanten van Performance Improvement hebben nu toegang tot het internationale MCI netwerk en de strategische MCI diensten die organisaties naar een hoger niveau brengen.”

De bedrijfsculturen, de visie op inzet van live communicatie en de toekomstplannen van beide organisaties sluiten perfect op elkaar aan, stellen Valks en Burgmans.
‘, ‘