Personeelsuitbreiding Chateau Holtmuhle | Conference Matters

Personeelsuitbreiding Chateau Holtmuhle

MaryLoes Baur-Murk (40) is per 14 februari benoemd tot general manager en Jeroen te Riele tot chef de cuisine van Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen.
Baur-Murk is afkomstig van Bilderberg Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag, waar ze ruim zes jaar als manager verantwoordelijk was voor de Front Office, Revenue en Reserveringen. Na haar studie Hotelmanagement aan de Hogeschool Tio in Hengelo, was ze werkzaam bij diverse hotels, waaronder ook Bilderberg Château Holtmühle. Van 1999 tot 2004 werkte ze daar bij de afdelingen Particuliere Reserveringen en Banquet Reserveringen.

Jeroen te Riele doet zijn entree bij Château Holtmühle als chef de cuisine in de keuken van het bijbehorende restaurant ‘Die Alde Heerlickheijt’. Te Riele was voorheen werkzaam bij kuurparadijs Schloss Elmau in Beieren als chef van het met een ster bekroonde restaurant Luce d’Oro. Daarvoor werkte hij op Saba als chef van het exclusieve Queens Gardens Resort (Hampshire Classic). Te Riele is het meest gecharmeerd van de mediterrane keuken en verheugt zich er op om Château Holtmühle en restaurant ‘Die Alde Heerlickheijt’ nadrukkelijk op de culinaire kaart van Nederland te zetten.

Bilderberg beschikt over negentien hotels in het vier- en vijfsterren segment, 199 vergaderzalen en 1931 hotelkamers. Bij Bilderberg werken ruim 1.300 medewerkers.

www.bilderberg.nl