Peter van der Veer CCO Jaarbeurs

Peter van der Veer verruilt Ahoy voor Jaarbeurs

Peter van der Veer treedt per 23 september 2019 aan als commercieel directeur (CCO) van Jaarbeurs in Utrecht. In deze functie wordt hij commercieel eindverantwoordelijk voor de beide businessunits Merken & Content waaronder de eigen titels van Jaarbeurs vallen en Venue & Service waaronder de titels derden, verhuur en horeca vallen.

Rotterdam Ahoy

Peter van der Veer begon zijn carrière bij Jaarbeurs in Utrecht en werkte zich daar op tot general manager marketing & sales. In 2005 stapte hij over naar Rotterdam Ahoy, werd tevens mede-aandeelhouder en sinds 2011 was hij directie-lid van Rotterdam Ahoy.  Van der Veer stopte eind 2018 als lid van de directie en deed onlangs afstand van zijn aandelen.

Uitstekende basis

Peter van der Veer: “Jaarbeurs heeft de afgelopen drie jaar indrukwekkende stappen gezet en heeft daarnaast een enorme ambitie en duidelijke koers uitgezet. Er ligt een uitstekende basis voor de toekomst. Ik kijk er naar uit om deel uit maken van deze directie en de gepassioneerde Jaarbeurs medewerkers. Weer terug naar mijn roots geeft mij ook veel energie en extra drive.”

CEO Albert Arp: “Ik ken Peter al een tijd en hij heeft een indrukwekkend trackrecord en een duidelijke visie. We zetten onverminderd hoog in op de vernieuwing en verbetering. De benoeming van Peter past daarin.”

Directie Jaarbeurs

De invulling van de functie voor CCO is een stap richting een nieuwe commerciële (top)structuur die in het eerste kwartaal 2020 in werking treedt. De directie van de Jaarbeurs bestaat voortaan uit Albert Arp (CEO), Franka Morssink (CFO) en Peter van der Veer (CCO).