Pieter Aalbers verlaat Regardz

Na drie jaar als algemeen directeur aan het roer te hebben gestaan van Regardz Hospitality Group, zal Pieter Aalbers in de zomer het bedrijf verlaten. "Het is het juiste moment om te gaan", stelt hij. Want, na een zeer intensieve periode staan de nieuwe organisatiestructuur, positionering en toekomstplannen in de startblokken om uitgerold te worden.
 “Ik kijk met een bijzonder trots gevoel terug op de afgelopen drie jaar, waarin veel is bereikt binnen Regardz. Maar bovenal er gloort iets heel moois aan de horizon! Dit is dan ook het juiste moment om met veel vertrouwen het stokje over te dragen aan de twee zeer actief betrokken aandeelhouders Luc van Bussel en Michiel Heilijgers. Die samen met het team Regardz nog verder gaan uitbouwen”, aldus Pieter Aalbers.

Toekomst

Wat de persoonlijke zakelijke toekomst precies gaat brengen kan hij in dit stadium nog niet geheel helder aangeven. “Ik heb de afgelopen jaren een steile groeicurve doorgemaakt als CEO van Regardz en dit wil ik graag koppelen aan mijn creatieve en conceptmatige kracht en energie”, verklaart Aalbers. “De gastvrijheidindustrie stroomt door al mijn aderen en ik zie vele kansen en ontwikkelingen. Daar blijf ik mijn steentje aan bijdragen, in welke rol en hoedanigheid zal binnenkort duidelijk worden. Het is fijn te voelen dat Regardz me daar alle ruimte in geeft om dit te ontdekken en het zegt veel over onze samenwerking”.