Postillion Hotel Arnhem bestaat 50 jaar

Het Postillion Hotel Arnhem bestaat op 26 april precies vijftig jaar. Om dat te vieren organiseert het hotel gedurende het hele jubileumjaar diverse acties voor gasten en relaties.
Postillion opende in 1961 de deuren als ”Postiljon Hotel Arnhem”. In 1998 kwam het hotel in eigendom van Accor en kreeg het de naam Mercure Hotel Arnhem. In 2010 werd het hotel weer verkocht en wijzigde de nieuwe eigenaar de naam terug in Postillion Hotel, ditmaal met dubbel L.
Het hotel werd gebouwd op een heuvel zodat het op een mooie zichtlocatie ligt. Ook heeft Postiljon het eerste wegrestaurant in Nederland. Het hotel ligt centraal langs de A12, maar is ook vanaf de A50 makkelijk te bereiken. Het is in de jaren tachtig de ideale stop voor touringcars die op weg zijn naar de Keukenhof. Op speciale feestdagen staan er tijdens de lunch soms twintig bussen op de parkeerplaats. In de loop der jaren is het hotel enkele malen van eigenaar gewisseld en zijn er diverse verbouwingen geweest. Het hotel is het eerste hotel in Nederland met een maquette in Madurodam.

Ronny Villanueva, director of operations Postillion Hotels: "In de afgelopen vijftig jaar is het hotel meegegroeid met de wensen van de gast. Er is veel veranderd. Van pleisterplaats voor touringcars zijn we veranderd in een meetingpoint voor zakelijke ontmoetingen. We beschikken dan ook over faciliteiten als gratis WiFi, flexwerkplekken en kantoorvoorzieningen. Ook is ons hotel een toeristenhotel vanwege de nabijheid van de Veluwe en Arnhem. Het hotel is dus zowel doordeweeks als in het weekend continu in beweging."

Om het jubileum te vieren heeft het hotel een aantal leuke acties bedacht die geheel in het teken staan van 50 jaar. Alles wat met het getal 50 te maken heeft, zal aan bod komen. Acties variëren van een gratis diner tot korting op een overnachting of op een diner. Op de website van het hotel staat meer informatie over alle acties.

www.postillionhotels.com