Impressie Postillion Hotel Breda-Biesbosch

Postillion Hotels breidt uit met vestiging in Raamsdonkveer

Postillion Hotels ontwikkelt een nieuwe vestiging in de rijksmonumentale watertoren van Raamsdonkveer. Het wordt de eerste vestiging van de hotelketen in de provincie Noord-Brabant en is tactisch gelegen bij knooppunt Hooipolder (A27/A59).

Het hotel, dat de naam ‘Postillion Hotel Breda-Biesbosch’ krijgt, opent in 2026 de deuren en zal 150 kamers tellen. Rijksmonument ‘De Veerse Toren’ wordt onderdeel van de vestiging met onder andere een skybar en 2.500 m2 aan congres- en vergaderzalen.

Hotelkamertekort terugdringen

Erik-Jan Ginjaar, Algemeen Directeur van Postillion Hotels: “De locatie is gelegen bij een druk knooppunt en is omgeven door prachtige natuurgebieden en toeristische attracties zoals De Biesbosch en de Efteling. Met deze vestiging dringen wij het hotelkamertekort in de regio terug en bieden we een oplossing voor zakelijke bijeenkomsten die nu veelal moeten uitwijken naar omliggende steden. De iconische watertoren als herkenningspunt maakt deze locatie natuurlijk compleet.”

Uitzicht over plassengebied

De rijksmonumentale watertoren, gelegen aan het plassengebied van Raamsdonksveer, is het uitgangspunt van het ontwerp van het hotel. Het monument uit 1925 wordt gerestaureerd en zal ruimte bieden aan bijzondere vergaderruimtes en een skybar met panoramisch uitzicht over de omgeving. In het nieuw gerealiseerde gebouw aan het water komen hotelkamers, horecagelegenheden en congresfaciliteiten.