Postillion Hotels helpt personeel studieschuld aflossen

Een mooie manier om personeel aan je te binden: Postillion Hotels betaalt voor alle medewerkers met een studieschuld 2,50 euro per gewerkt uur af aan DUO. Deze aflossing komt bovenop het reguliere salaris en kan oplopen tot wel 5.000 euro per jaar.

Met dit initiatief, die voortvloeit uit een afstudeerproject van studenten van Hotel Management School Maastricht, hoopt de hotelketen een financiële zorg van de medewerkers weg te nemen zodat er meer ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Postillion Hotels staat te boek als werkgever waar jonge, ambitieuze medewerkers de kans krijgen om door te groeien. Een groot deel van het personeel is dan ook eigen kweek en doorgegroeid op de werkvloer. “Bij ons krijg je echt alle kans om ambities waar te maken”, vertelt algemeen directeur Erik-Jan Ginjaar. “Ook op jonge leeftijd. We stimuleren de ondernemersmentaliteit van al onze mensen, door ze zoveel mogelijk de regie te laten nemen over hun eigen werkzaamheden en ze te helpen doorontwikkelen.”

‘Personeel zorgeloos bij ons laten werken’

Ginjaar beseft dat een studieschuld gevolgen kan hebben voor de toekomst. “Ook kan het stress met zich meebrengen. Dat begrijpen wij. Om onze mensen zo zorgeloos mogelijk te laten leven en werken, bieden we ze daarom deze extra arbeidsvoorwaarde: een aanvulling op het reguliere salaris die op kan lopen tot wel 5.000 euro per jaar.”

De Nederlandse hotelketen heeft vestigingen in onder andere Amsterdam, Den Haag, Utrecht Bunnik en Rotterdam.