Postillion Hotels opent congreslocatie in Amsterdam

Postillion Hotels Nederland heeft op 31 oktober een congreslocatie in Amsterdam geopend. Op diezelfde dag is op het naastgelegen terrein de bouw van het Postillion Hotel Amsterdam van start gegaan. Om de opening van het Convention Centre te vieren, heeft de hotelketen een wedstrijd uitgeschreven waarbij eventmanagers hun Dream Event ter waarde van € 30.000,- kunnen winnen.
 De locatie van het nieuwe congrescentrum is het terrein van de Kauwgomballenfabriek, vlak bij station Amsterdam Amstel. Het Convention Centre, dat in de bestaande bouw van de Kauwgomballenfabriek is gevestigd, biedt plaats aan groepen tot 1.200 personen. In het najaar van 2017 opent Postillion Hotels op het terrein een volledig nieuw hotel met 256 kamers, een restaurant, een bar, een fitness en nog meer congresfaciliteiten. 
 

17 ruimtes

Het Convention Centre beschikt over 17 moderne ruimtes die geschikt zijn voor het organiseren van kleine vergaderingen tot grote, meerdaagse conferenties, van productpresentaties tot beurzen, van bedrijfsfeesten tot diners. De grote plenaire zaal is 1.000 vierkanter met aangrenzend 800 vierkante meter tentoonstellingsruimte. Het pand is ingericht volgens het Meet Work Stay concept van Postillion Hotels Nederland. dat zich op de moderne professional waarbij vergaderen, werken en verblijven centraal staan. 

De congreslocatie ligt vlak bij de A10, op 15 minuten van Schiphol en 5 minuten van het centrum van Amsterdam. Het terrein is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer. .

 

Bijzondere plek

Erik-Jan Ginjaar, directeur Postillion Hotels Nederland: “We maken een flinke stap met deze uitbreiding naar de hoofdstad, het is onze achtste locatie. Het is een grote nieuwe vestiging, op een belangrijke en bijzondere plek. De oude Kauwgomballenfabriek draagt een stukje naoorlogse geschiedenis met zich mee. Op deze plek mogen wij nu iets moois en groots neerzetten: het Convention Centre vormt samen met het hotel een grote, nieuwe speler op de nationale en de internationale zakelijke hotelmarkt.”
 

Postillion Dream Event

Ter gelegenheid van de opening van het Convention Centre in Amsterdam heeft Postillion Hotels een wedstrijd uitgeschreven. Eventmanagers maken kans om hun Dream Event ter waarde van 30.000 euro op de nieuwe congreslocatie te organiseren. Deelnemers kunnen hun gedurfde, creatieve en onconventionele ideeën voor een event pitchen in een video van maximaal één minuut. De jury stelt een top 3 samen waar vervolgens op gestemd kan worden op de Facebookpagina en de website van de hotelketen. De winnaar wordt in december bekendgemaakt.