Erik-Jan Ginjaar voor Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag

Postillion opent hotel en congrescentrum in Den Haag

Postillion Hotels opent maandag 15 maart in Den Haag een Meeting Centre van 2000 m2 in HSK Offices, naast Holland Spoor. In januari 2022 gaat het volledige Convention Centre van ruim 6.500 m2 met een congrescapaciteit van 1.400 personen plenair open. Postillion heeft de intentie om in de laatste fase hotelkamers toe te voegen aan de vestiging.

Postillion kiest er bewust voor om te blijven investeren in deze uitdagende tijd. Ondanks de impact die de coronacrisis heeft op de MICE-industrie, kijkt de hotelketen positief naar de toekomst. Met de vestiging in Den Haag zijn er nu vestigingen in de vier grote Nederlandse steden (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht). Dat past bij de ambities van Postillion om de internationale zakenreiziger optimaal te bedienen en haar positie op de internationale congresmarkt te versterken.

Langgekoesterde wens

Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels: “Wij zijn ontzettend blij en trots dat wij in deze moeilijke tijd de komst van zo’n mooie nieuwe vestiging kunnen aankondigen. Den Haag profileert zich als de bestemming voor (inter)nationale meetings en congressen en staat al geruime tijd hoog op onze wishlist. Een langgekoesterde wens gaat in vervulling. Wij geloven sterk in het herstel van de MICE-industrie en blijven dan ook hard werken aan onze internationale groeiambities.”

Het adres van Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag is Waldorpstraat 13, 2521 CA Den Haag.