Postillion nieuwe exploitant beurs- en congrescentrum WTC Rotterdam

Postillion Hotels is per 1 april de nieuwe exploitant van het beurs- en congrescentrum WTC Rotterdam. De nieuwe naam is Postillion Convention Centre WTC Rotterdam.
 Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is de zevende vestiging van de Nederlandse hotelketen. Ook in Rotterdam zal de Meet Work Stay formule worden geïntroduceerd. Ook betreedt Postillion met de overname voor het eerst de internationale markt van congressen en beurzen.

De uniforme uitstraling van Postillion en het concept Meet Work Stay wordt de komende maanden doorgevoerd. Meet Work Stay richt zich op de zakelijke reiziger die veel onderweg is en het maximale uit de dag wil halen. Elke vestiging heeft vergaderarrangementen voor vier of acht uur en is uitgerust met Businesspoints met Wi-Fi en print- en kopieerfaciliteiten. Working nomads kunnen een (werk)overleg, meeting of werken in een Businesspoint online boeken voor 6,50 euro per uur. Betaling kan met creditcard.

Voor de ontspanning zijn er tijdschriften, koffie en thee, fruitsappen en brainfood zoals gezonde snacks en fruit. Mocht het aan iets ontbreken dan wordt dit met de 15 minutes fix garantie opgelost