Postillion start samenwerking met Chinese Jin Jiang Hotels

Postillion Hotels start per 1 juli 2015 een samenwerkingsverband met Jin Jiang Hotels. Postillion gaat hiermee een langdurige samenwerking aan met het bedrijf in China.
 In vijf jaar tijd accommodeert Postillion hotels meer dan honderdduizend Chinese gasten met zowel zakelijke als leisure doeleinden. De gasten verblijven in alle hotelvestigingen van Postillion.

De samenwerking met deze Chinese partner past bij de strategie van Postillion Hotels om internationale markten aan te spreken met haar congres-, vergader- en leisure faciliteiten. Postillion is hierdoor het eerste Nederlandse bedrijf dat direct toegang heeft tot het reserveringssysteem van China.
 
Op 12 mei is het samenwerkingscontract getekend voor het accommoderen van Chinese gasten die via het loyalty programma van Jin Jiang Hotels naar Nederland afreizen. Hiermee zal Postillion een significante bijdrage leveren aan het toenemend aantal kapitaalkrachtige Chinese gasten in Nederland. In 2014 ontving Nederland achttien procent meer Chinese gasten dan het jaar ervoor; in totaal waren dat er ruim 250.000. De procentuele groei van internationale bezoekers aan Nederland in China stijgt ieder jaar en sluit aan bij de ambitie van het NBTC voor de komende jaren om het huidige aantal te  verviervoudiging. De samenwerking start op 1 juli voor een periode van vijf jaar. De Chinese gasten zullen verblijven in alle hotelvestigingen van Postillion in Arnhem, Amersfoort, Bunnik, Deventer, Dordrecht en Haren.
 

China-Holland Business

Het contract werd getekend in Shanghai door Erik-Jan Ginjaar (Regio Directeur West van Postillion Hotels) en Mr. Yu Meng (CEO van Jin Jiang Hotels) in het bijzijn van Hans Martijn Ostendorp (burgemeester van Bunnik (Postillion’s vestigingsplaats). Het Shanghainese Jin Jiang Hotels telt 2800 hotels in China en is daarnaast gespecialiseerd in vastgoed en verzekeringen. Postillion Hotels kwam in contact met Jin Jiang Hotels tijdens de handelsmissie “China-Holland business summit” die in 2014 door de Gemeente Amsterdam en de Nederlandse overheid werd georganiseerd.

Erik-Jan Ginjaar van Postillion Hotels: “Postillion Hotels zet momenteel grote stappen op de nationale en internationale markt. Kort na de overname van BEURS-WTC in Rotterdam zijn we opnieuw trots. Deze partnership met Jin Jiang Hotels is ons eerste internationale samenwerkingsverband. We hebben met deze partner toegang tot de Chinese markt en laten in vijf jaar tijd een enorm aantal kapitaalkrachtige Chinese gasten kennismaken met Nederland en Postillion Hotels.”