Preview KNVB Campus

Op het terrein van de KNVB in Zeist wordt druk gebouwd aan de KNVB Campus. Daarnaast wordt er samen met Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum een trainingscentrum en teamhotel ontwikkeld en geëxploiteerd, dat per 1 september de deuren opent. Op dinsdag 10 mei kreeg de pers alvast een voorproefje te zien.
 Geheel nieuwe, moderne faciliteiten om te trainen, het Bondsbureau, het Sportmedisch Centrum en de sportvelden vormen de basis van de KNVB Campus. De campus moet een plek worden waar spelers, trainers, wetenschappers en bedrijfsleven elkaar kunnen ontmoeten.
 

Zakelijke bijeenkomsten

Op de KNVB Campus kunnen ook zakelijke bijeenkomsten plaatsvinden. De ruime centrale hal met de grote tribunetrap maakt onderdeel uit van het Oranjeplein. Hier kunnen grotere evenementen en bijeenkomsten worden gehouden. Voor kleinere gezelschap dan zijn er in het Trainingscentrum acht vergaderzalen, waaronder de bestuurskamer van de KNVB. Alle zakelijke bijeenkomsten kunnen daarnaast gecombineerd worden met Oranje Modules, zoals voetbalclinics, vitaliteitstesten, kookworkshops en hardloopclinics.
 

Teamhotel ook voor managementteams

Het Teamhotel op de KNVB Campus is speciaal ontwikkeld voor de vertegenwoordigende elftallen. De 21 hotelkamers en de gezamenlijke woonkamer dragen bij aan het teamgevoel. Het Teamhotel leent zich ook voor managementteams om exclusief te verblijven en zich te ontwikkelen in een voetbalbeleving.