Preview Zuiderstrandtheater: de foto”s

Het Zuiderstrandtheater, het nieuwe theater aan de haven in Den Haag, opende maandag 25 augustus de deuren voor een preview. De vrijstaande locatie is vanaf dit najaar een jaar lang te gebruiken als evenementenlocatie.
 Het Zuiderstrandtheater heeft een theaterzaal met 1.000 stoelen, 5 foyers (125 tot 400 m2) , een podium (blackbox van ruim 500 m2)  en een groot parkeerterrein waar men gratis kan parkeren.  De totale capaciteit voor een feestavond is circa 2.000 gasten. Doordat de ingebruikname door onder andere het Nationale Dans Theater is uitgesteld, is de locatie beschikbaar gekomen voor de meeting industrie.
 

Het Zuiderstrandtheater is ook nog te bezichtigen tijdens de volgende Samen Kansen Creëren Netwerkbijeenkomst op 22 september. Deze bijeenkomst biedt niet alleen een preview van het Zuiderstrandtheater, maar ook van het internationaal vermaarde TodaysArt Festival.
Founder van het festival Olof van Winden zal spreken over kunst en cultuur in relatie tot events. De borrel wordt muzikaal omlijst door The Bartainer. De culinaire invulling tijdens de borrel wordt verzorgd door Boenk + Van der Linde Catering.

Inschrijven kan hier