Prijswinnaars wederom prominent op Event

De prijswinnende combinatie van het beste standconcept tijdens de vorige editie van Event gaat zich wederom prominent presenteren op Event15 op 1 en 2 april in Jaarbeurs Utrecht. La Vie Catering, TivoliVredenburg en Neptunus hebben in Hulskamp Audiovisueel en BloemBloem nieuwe partners gevonden om zich als vijftal collectief te presenteren op de evenementenbeurs.
 De vijf bedrijven, die in verschillende disciplines van de evenementenbranche actief zijn, bemannen gezamenlijk een stand van 144 vierkante meter op Event15. Voor Martijn Dekker, senior account manager bij TivoliVredenburg, een logische zaak: “Vorig jaar was de gezamenlijke stand een groot succes en zo werd het ook gewaardeerd door de vakjury.” “We maken met onze A-merken gebruik van elkaars netwerk”, vult Dorrie Eilers van Neptunus hierbij aan. Gerard Kerhoff van La Vie Catering belooft wederom met innovaties te komen: “Elk voorjaar gebruiken wij voor het lanceren van nieuwe ideeën. Ik kan nu al beloven dat we tijdens de beurs met nieuwe trends zullen komen, geserveerd vanuit onze gezamenlijke stand.”

Nieuwe partner Richard Verhoef van BloemBloem heeft al voor de editie van 2014 met zijn bedrijf mogen bijdragen aan de eerste prijs die de vijf standhouders kregen voor de invulling. “Dit jaar hebben we de stand volledig mogen ontwerpen en wij denken dat we vooruitlopen op het gebied van styling en interieur. Het gaat iets moois worden”. Ook de andere nieuwkomer Steve Klein van Hulskamp Audiovisueel gelooft in deze opzet: “Normaal gesproken staan we eens per vijf jaar op de beurs, maar toen TivoliVredenburg ons hiervoor vroeg, hebben we volmondig ja gezegd.”