Proef & Ervaar de Simonehoeve

Wilt u weten wat de Simonehoeve u te bieden heeft voor uw zakelijke bijeenkomsten? Meldt u dan nu aan voor onze Proef & Ervaar ontdekkingstour op dinsdag 17 januari. Wij zijn een kaasboerderij en klompenmakerij met restaurant gelegen in Katwoude, bij Volendam. Laat u verrassen en maak kennis met de vele mogelijkheden die wij bieden voor bedrijfsuitjes en op maat gemaakte programma’s, voor binnen en buiten, voor nationale en internationale gasten.

Wat staat u te wachten?
Tijdens Proef & Ervaar beleeft u traditionele producten zoals ambachtelijke geproduceerde boerenkaas en klompen. Ook kunt u deelnemen aan diverse activiteiten en creatieve workshops. Bezoek tijdens het evenement de markt met een ruim aanbod van streekproducten zoals: Beemster producten, Volendammer paling, honing en nog meer lekkernijen. U zult heerlijk verzorgd worden met een verrassend programma. Verschillende bedrijven zullen hun producten aanbieden en u kunt direct al uw informatie verzamelen over de regio Volendam en Waterland.

Programma
14:30   Ontvangst
14.45   Welkom door Isabella Tol-Klomp & Harry Tol
15.00   Ontdekkingstour Proef & Ervaar de Simonehoeve
17.00   Netwerkborrel

Meldt u aan uiterlijk voor 14 januari via info@simonehoeve.com met uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer. Aan uw deelname zijn natuurlijk geen kosten verbonden.

www.simonehoeve.com