Job alert! Vacture projectmanager congressen

Job alert! Projectcoördinator congressen

Congress by design heeft veel leuke, nieuwe projecten op stapel staan en we zijn daarom op zoek een enthousiaste en initiatiefrijke

Projectcoördinator

Cbd is een full service congresbureau en adviseert en ondersteunt opdrachtgevers bij de organisatie van (inter)nationale congressen in Nederland en het buitenland. Ons kantoor is gevestigd in Harmelen (onder de rook van Utrecht).

Als Projectcoördinator maak je deel uit van het team dat, onder leiding van een van onze Project Managers, verantwoordelijk is voor de organisatie van een of meerdere congressen die wij voor onze opdrachtgevers mogen organiseren.

Je bent binnen het team verantwoordelijk voor een deel van de logistieke organisatie, variërend van deelnemerscommunicatie en -registratie en abstract management tot het regelen van reis en verblijf van sprekers, het vastleggen van hotelkamers en het selecteren van locaties voor sociaal programma. Tijdens het congres ben je op locatie aanwezig en fungeer je als gastheer/vrouw namens de opdrachtgever en Congress by design. Daarnaast zie je het als een uitdaging om onze congressen op social media te promoten.

De ideale Projectcoördinator is representatief, veelzijdig, blijft kalm in stressvolle situaties en weet waar de prioriteiten liggen; organiseren zit je in het bloed. Daarnaast ben je ook gewoon een gezellige collega en teamspeler en weet je wat gastvrijheid is.

Functie-eisen

Je beschikt bij voorkeur over de volgende achtergrond en kwaliteiten:

  • Minimaal HBO of MBO+ /Toerisme/Vrijetijdskunde/Hotelschool
  • Proactief en stressbestendig wat zich o.a. laat zien in een goede planning
  • Creatief en dienstverlenend
  • Communicatief vaardig
  • Goede computervaardigheden. Kennis van Events Air is een pré
  • Sterk in timemanagement
  • Bereid buiten reguliere kantooruren te werken of net even dat uurtje door te trekken om wat af te maken.
  • Thuis in IT en social media
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must

Wij bieden je:

Een veelzijdige functie binnen een leuk bedrijf met enthousiaste collega’s. Door korte communicatielijnen en informele werksfeer is er ruimte voor initiatieven van onze medewerkers. Het betreft hier in principe een full time baan, maar 4 dagen is bespreekbaar.

Ben jij de leuke, enthousiaste, collega waar we naar op zoek zijn? Mail je cv en motivatie zo snel mogelijk naar recruitment@congressbydesign.com. Heb je vragen? Bel dan met Niels Fundter of Nicolette van Erven: 088 0898101.