Promotion Partners start evenementenbureau BE Agency

De Promotion Partners Group heeft een nieuw bedrijf gelanceerd: full service evenementenbureau BE Agency. De nieuwe eventtak is een aanvulling op de huidige dienstverlening van zusterbedrijf Promotion Partners.
Promotion Partners, dat flexibel personeel levert binnen de fashion-, cosmetica-, retail- en evenementenbranche, werd steeds vaker betrokken bij de ontwikkeling van concepten en events en de totale organisatie daarvan. Een logische stap in de groei van Promotion Partners is daarom de oprichting van een apart evenementenbureau.

“Wij merken dat onze opdrachtgevers het als meer dan prettig ervaren dat wij ze ontzorgen. Recent hebben wij nog een grootse modeshow mogen organiseren voor een internationaal high-end fashion merk. Doordat wij nu alles in huis hebben en onder één dak met elkaar zitten, kunnen wij des te beter voldoen aan de vraag én onze dienstverlening scherper aanbieden in de markt”, aldus Bianca Metzelaar en Esmee Weerden, oprichters van BE Agency.
 

Uitbreiding in de toekomst

“Gemak en ontzorgen zijn belangrijke elementen in de huidige tijd. Wij spelen graag in op de ontwikkelingen in de markt om zo onze opdrachtgevers een nog breder palet aan diensten aan te bieden. De faciliteiten van de nieuwe locatie waar wij nu zitten maken dit ook mogelijk. Zo hebben we de beschikking over vergader- en trainingsruimtes en onze eigen brasserie. Mogelijkheden te over, ook voor verdere uitbreiding in de toekomst, met behoud van kwaliteit.”