Radisson Blu Palace Hotel feestelijk geopend

Dinsdagavond 8 april vond de officiële opening plaats van het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee. General Manager André Aaij: ”Afgelopen maandag zijn de laatste logo’s op de gevel geplaatst dus het feestje was goed getimed. Wij kijken terug op een fantastische avond als Radisson Blu hotel maar wel in stijl van het authentieke Palace Hotel zoals iedereen dat kent”.
Alhoewel het hotel zich in februari al aansloot bij de hotelketen is er voor gekozen pas in april het hotel officieel te openen en dit te combineren met diverse festiviteiten. “Wij zijn trots op het feit dat wij ons hebben aangesloten bij de internationale hotelketen Carlson Rezidor Hotel Group en dat wij het derde Radisson Blu hotel in Nederland zijn” aldus André Aaij.

De gasten werden gefêteerd op een 4 gangen diner. Dit diner werd diverse malen onderbroken door speeches van genodigden. Aaij begon de avond met het welkom heten van de gasten en legde uit aan de hand van een tekening hoe hij de afgelopen 1,5 jaar heeft ervaren met betrekking tot het nemen van de beslissing om wel of niet aan te sluiten als franchisehotel bij een keten.

Vervolgens sprak Burgemeester Jan Pieter Lokker, over de economische kansen voor Noordwijk en de toegevoegde waarde van de komst van een internationale keten naar het congresdorp Noordwijk. Lokker liet de gasten foto’s zien van de pluspunten van de regio zoals de prachtige bloemenvelden die weer in bloei staan, de 14 kilometer zandstranden en museum Space Expo waar alles te zien is over Europese ruimtevaart.

President & CEO van the Rezidor Hotel Group, Wolfgang Neumann, sprak Aaij toe vanaf het podium. Hij vertelde dat hij 6 jaar geleden vanaf Huis ter Duin het Palace Hotel zag liggen en toen al heeft uitgesproken dat het hotel een mooie toevoeging zou zijn aan de portfolio van de Hotel Group. Neumann sprak over een fantastische locatie, een goed onderhouden pand en een hoog serviceniveau van het team.  Hij gaf aan trots te zijn het Palace Hotel welkom te mogen heten in de Rezidor familie en uit kijkt naar de samenwerking.

Na Neumann zijn speech voegden Aaij en Lokker zich bij hem op het podium om door middel van een flitsend filmpje het hotel officieel te openen als Radisson Blu Palace Hotel.

Na het hoofdgerecht vertelde Rob Meuter, bestuurslid van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, over deze organisatie die het hotel al 3 jaar lang een warm hart toedraagt.

André Aaij: ”Met een staande ovatie van de aanwezige gasten werden 7 leden van de KNRM het podium opgeroepen. Een echt kippenvelmoment! Indrukwekkend om te zien dat ook onze buitenlandse gasten die niet of nauwelijks bekend zijn met de KNRM zich ook zo betrokken voelden bij de mannen die het podium opklommen”. Uiteraard gebeurde dit alles niet voor niets. “Gedurende het jaar vragen wij elke hotelgast 1 euro te doneren voor station Noordwijk zodat onze gasten op het strand en in het water kunnen rekenen op hulp indien nodig. Ook dit jaar leverde deze spaaractie een mooi bedrag op en zijn wij trots dat wij 7.500 euro mogen schenken aan de mannen van de KNRM in Noordwijk. Deze spaaractie sluit mooi aan op de responsible business filosofie van The Carlson Rezidor Hotel Group”.

Jan Pieter Lokker, André Aaij en Wolfgang Neumann
Wolfgang Neumann en André Aaij schenken namens Radisson Blu Palace Hotel 7500 euro aan de mannen van de KRNM in Noordwijk