Regardz en Notuleerservice sluiten partnerovereenkomst

Regardz Hospitality Group en Notuleerservice Nederland hebben een partnerovereenkomst gesloten. Met deze samenwerking maakt Regardz het mogelijk dat zij altijd een deskundige, onafhankelijke notulist beschikbaar heeft. Daarnaast is het nu ook mogelijk om een bijeenkomst digitaal vast te laten leggen bij Regardz, waarna het beeldfragment zo nodig alsnog schriftelijk uitgewerkt wordt.
Regardz wil verder gaan dan alleen het bieden van vergaderlocaties en voorziet in faciliteiten, services en diensten om slimmer te vergaderen. Notuleerservice Nederland in Rotterdam, evenals Regardz ISO-gecertificeerd, bleek de beste partner om in heel Nederland de schriftelijke verslaglegging van vergaderingen te verzorgen.

“Feitelijk zijn beide bedrijven actief in dezelfde business en de producten en diensten zijn complementair. Daarom geloven we allebei heel sterk in de synergie van een nauwe samenwerking,” aldus Luc van Bussel, CEO van Regardz.

Vanaf heden kan iedereen die een locatie of een ruimte zoekt, gebruik maken van professionele, schriftelijke vastlegging tijdens de bijeenkomst. Dit is eenvoudig te reserveren via het online boekingssysteem van Regardz of wanneer men telefonisch een reservering maakt.

Foto: Luc van Bussel, CEO Regardz en Rufus Flipse, directeur Notuleerservice Nederland