RegardZ Meeting Hygienics

Regardz introduceert Meeting Hygienics

Onder de naam Meeting Hygienics introduceren de locaties van Regardz Hotels & Meeting Centers zeven basismaatregelen voor een veilige en hygiënische meeting-omgeving.

Meeting Hygienics

“Wij zijn de afgelopen periode bezig geweest om te werken aan onze Meeting Hygienics; een hygiëneformule die volledig aansluit op de geldende RIVM-maatregelen en waarmee we zorgdragen voor een veilige en hygiënische meeting-omgeving”, aldus Ingrid van der Wal-Koek, Directeur Exploitaties van Regardz Hotels & Meeting Centers.

“Zo zijn onze locaties en services ingericht op de 1,5 meter norm, zijn de routings aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren we contactpunten voor onze gasten en hebben we aanpassingen gedaan in ons food & beverage assortiment en de manier van presenteren/serveren.”

“Onze Meeting Hygienics Managers houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten op locatie en doen een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving.”

Persoonlijke ontmoetingen

Ondanks dat het nog even zal duren voordat het vertrouwen in de meeting-branche volledig herstelt, is Regardz Hotels & Meeting Centers vol vertrouwen in het concept. Persoonlijke ontmoetingen blijven belangrijk, ondanks alle online alternatieven met nadelen zoals gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en inbreuk op privacy. Mensen willen elkaar ontmoeten en hebben behoefte aan persoonlijk contact.

Ingrid van der Wal-Koek: “Wij zijn ervan overtuigd dat mensen elkaar -nu en in de toekomst- blijven ontmoeten. De kracht van persoonlijke ontmoetingen zal nooit verdwijnen en zal nooit digitaal worden. Persoonlijke ontmoetingen zijn vaak het begin van iets nieuws. Ontmoeten we vaker doen is dan ook onze boodschap. Wij geloven oprecht dat persoonlijke ontmoetingen een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van bedrijven, organisaties, instellingen, overheden en gemeenschappen.”