Regio Zwolle Zomer Tour

Congresbureau Regio Zwolle houdt op 19 en 20 juni de Regio Zwolle Zomer Tour waarbij congresorganisatoren kennis kunnen maken met de zakelijke mogelijkheden die Zwolle en de regio te bieden hebben. De Regio Zwolle Tour is een kosteloze site-visit om boekers van zakelijke evenementen kennis te laten maken met congreslocaties, hotels en Zwolle zelf.

Donderdag avond 19 juni start het programma zijn met ondere andere een bezoek aan Bilderberg Grand Hotel Wientjes en Sandton Hotel Pillows en een bezoek aan het stadscentrum. De deelnemers krijgen een overnachting aangeboden in één van de hotels en zullen vrijdag uitgerust beginnen aan een tour door Zwolle. Met de gehele groep zullen zij op een ludieke wijze kennis maken met de zakelijke mogelijkheden en te voet en per fiets onder andere een bezoek brengen aan Hotel Mercure, het Dominicanenklooster, Doepark Nooterhof en Museum de Fundatie. Ook de oude Hanze tijd wordt beleefd tijdens de historische stadswandeling door het centrum van Zwolle.

Bent u als congresorganisator benieuwd naar de mogelijkheden en lijkt het u leuk om deel te nemen aan deze Regio Zwolle Tour in juni 2014? Stuur dan snel een mail via info@congresregiozwolle.nl. Wilt u liever een individuele site-visit vul dan het contactformulier op onze website in en dan wordt er zo snel mogelijk een afspraak gepland.