Regisseer je event impact, van doel tot meetbaar resultaat! | 27 november

Regisseer je event impact, van doel tot meetbaar resultaat! | 27 november

Zijn jouw evenementen geslaagd? Niet alleen in de zin van een fantastische organisatie en het aantal deelnemers, maar in de zin dat het alle doelen van de stakeholders realiseert?

Een lastig onderwerp, je wil namelijk alle doelen helder hebben aan de voorkant. Tegelijkertijd wil je zorgen dat dit aan de achterkant aangetoond wordt.

Wil jij weten hoe je meer impact kan creëren met jouw evenement op alle vlakken? Hoe jij de juiste gesprekken aan kan gaan? Zorgen dat je kan aantonen aan de achterkant hoe effectief jouw event is geweest?

Dan is 27 november een fantastische training van MPI genaamd ‘Regisseer je event impact, van doel tot meetbaar resultaat!’. Nico Meyer brengt zijn passie over, namelijk alleen nog maar mooie evenementen realiseren.

Het web ontrafeld! Meeting & Events Industry Essentials | 9 december

MPI Nederland heeft een training speciaal ontwikkeld voor nieuwkomers en verkoopmedewerkers in onze branche die het organisatieproces van een zakelijke bijeenkomst beter willen begrijpen. Het is een praktische MPI Nederland gecertificeerde training waarin je in de huid van een planner kruipt.

Een planner zit als een spin in een enorm web van kennis, stakeholders, doelstellingen, locaties, hotelboekingen etc. Zij moeten op de hoogte blijven van alle actuele trends en ontwikkelingen. Al deze aspecten komen tijdens de training van 9 december op interactieve wijze aan bod door veel voorbeelden uit de praktijk met anekdotes die Gijs Verbeek en Ingrid Rip graag met jullie delen. Je gaat zelfstandig en in teamverband aan de slag met het leggen van de basis voor een gelijkwaardige relatie tussen boeker en toeleverancier om te komen tot het realiseren van doelstellingen van alle stakeholders.

Neem vooral een kijkje op de website van MPI Nederland voor meer informatie!