Registratie vakbezoekers EIBTM 2014 geopend

De registratie voor vakbezoekers van EIBTM 2014 is geopend. De internationale vakbeurs voor meetings, evenementen en zakenreizen vindt plaats van 18 tot en met 20 november in Barcelona.
 Voorregistratie als vakbezoeker heeft een aantal voordelen, zoals gratis versnelde toegang, flexibiliteit om persoonlijke schema's te regelen, scherp geprijsde reis- en verblijfmogelijkheden, de gelegenheid om in te schrijven voor netwerkbijeenkomsten en het krijgen van voorinformatie en updates.

Gedurende de hele beurs biedt organisator Reed Travel Exhibitions een kennisprogramma aan met  gratis seminars over actuele onderwerpen in de meeting industrie.  Daarnaast zijn er diverse netwerkbijeenkomsten zoals  de officiële EIBTM welkomstreceptie op dinsdag 18 november en het EIBTM Networking Hour op woensdag 19 november, voorafgaand aan de EIBTM Club Night, die zal plaatsvinden in Opium Mar.

EIBTM heeft voor beursbezoekers kortingen bedongen op reis- en verblijfkosten. Zo krijgen bezoekers tot 50 procent korting op vliegtickets bij Iberia en Lufthansa en gereduceerde tarieven voor trein- en ferry-tickets bij respectievelijk Renefe en Acciona Trasmediterránea. Er zijn een aantal officiële en niet-officiële partnerhotels die kamers aanbieden vanaf 99 euro per persoon per nacht.