Registratietool Halito! geïntegreerd met Networkapp

Registratietool Halito! gaat een samenwerking aan met Networkapp, zodat de registratietool gekoppeld is aan de eventapp. “Halito! helpt je als registratietool om het aantal inschrijvingen en annuleringen bij te houden. Door deze eventregistratie te koppelen aan onze app, profiteer je daarvan als eventmanager”, aldus Elma Bassa, co-founder van Networkapp. De koppeling met Halito! is naar verwachting 21 april afgerond.

In-app workshop selectie

De koppeling van app en registratietool is er voor bedoeld om mogelijke onrust bij eventmanagers weg te nemen als deelnemers zich nog niet kunnen aanmelden omdat er bijvoorbeeld nog content aangeleverd moet worden. Bezoekers kunnen dan op de gewone registratiewebsite de hoofdlijnen van het programma zien en de functionele registratievragen. In een later stadium kan in de eventapp het complete programma bekeken worden met mogelijkheden om in te schrijven voor workshops, speeddates of andere bijeenkomsten. Zo heeft de eventmanager de tijd en ruimte om het volledige programma in de app af te ronden, terwijl de website al open is voor registratie.

“Wanneer het programma klaar is om workshops te selecteren, dan is een enkel pushbericht en e-mail naar alle geregistreerde deelnemers voldoende. Zo creëer je tevens een mooi contactmoment voor het evenement”, legt Bassa uit. Last minute wijzigingen kunnen worden doorgevoerd in de app. Zo creëert de samenwerking met Halito! en Networkapp een papierloos registratieproces met QR-codes en geregistreerde deelnemers die van de laatste wijzigingen op de hoogte zijn.