Renovatie Amrâth Hotel de l”Empereur afgerond

De renovatie van het Amrâth Grand Hotel de l’Empereur in Maastricht is afgerond en daarmee is de vernieuwing van het rijksmonument net op tijd klaar vòòr het begin van de Tefaf. De in totaal 149 kamers, waarvan 18 suites, zijn nu allen volledig gemoderniseerd met behoud van de oude grandeur. 
 General Manager Guido Franssen: “De ontwikkeling van het interieur en de praktische uitvoering van het design zijn nauwkeurig afgestemd op de unieke sfeer van het Jugendstil Rijksmonument waarin ons hotel zich bevindt. De eerste opgeleverde kamers zijn inmiddels in gebruik genomen en zijn met enthousiasme door onze hotelgasten ontvangen”

De gerestylde kamers van het Amrâth Grand Hotel de l’Empereur zijn voorzien van nieuwe inventaris en stoffering, waarbij de romantische en bourgondische uitstraling van het grand hotel als uitgangspunt zijn genomen, en zijn nu ook in het bezit van moderne gemakken zoals climate control, led-verlichting, flatscreen televisie, koffie- en thee faciliteiten, laptop kluis en gratis draadloos internet.