Congressen

Restaurant Woudschoten vernieuwd

Het ontbijt- & lunchrestaurant van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist  is vernieuwd. Door grote raampartijen is de bosrijke omgeving opgenomen in de nieuwe ruimte en ook is er in de aankleding veel gebruik gemaakt van planten en kruiden.

Flexibele indeling

Het restaurant heeft een eerlijk & puur restaurantconcept gekregen. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen zoals hergebruikt hout, er wordt gebruik gemaakt van een lichtplan met ledverlichting en er is geïnvesteerd in waste management.

Door de flexibele indeling is het restaurant multifunctioneel geworden. Met besloten gedeeltes voor kleinere gezelschappen en ook in te richten voor speciale gelegenheden zoals diners en recepties. Door live cooking kan Woudschoten gerichter inspelen of voedsel allergieën en – intoleranties.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief