Routekaart corona-aanpak Eventplatform

Roadmap geeft beeld van inspanningen sector tijdens coronacrisis

Het EventPlatform heeft een nieuwe, bijgewerkte routekaart online gezet die een overzichtelijk beeld geeft van welke inspanningen de samenwerkende branche- en vakverenigingen de afgelopen maanden hebben gedaan om de sector te vertegenwoordigen in deze coronacrisis.

Strategiesessie

Afgelopen week kwamen de leden het EventPlatform, na maanden van wekelijks online meeten, live bij elkaar voor een strategiesessie over de koers voor de komende maanden. Daar werd ook teruggekeken op de activiteiten tot nu toe, waar onder de impactvolle Code Rood actie, de vele interviews die zijn gegeven om de branche op de kaart zetten, de lobby om verantwoord evenementen te mogen organiseren, het opstellen van het coronaprotocol, de gesprekken met kabinetsleden en volksvertegenwoordigers en het Fieldlab Evenementen.

Download roadmap

Omdat het Eventplatform het belangrijk vindt dat ondernemers en werknemers in de evenementenbranche zich gesteund voelen en weten dat er keihard voor ze wordt gewerkt, zijn al die activiteiten overzichtelijk weergegeven in een roadmap die is te downloaden als pdf via de website van het EventPlatform.