Rob van der Beek terug bij Worldhotels

Worldhotels heeft Rob van der Beek aangesteld als Senior Director Hotel Development. Met deze benoeming wil Worldhotels een verdere groei realiseren van het aantal aangesloten hotels in de Benelux. Van der Beek was van 1999 tot 2007 ook werkzaam bij de hotelgroep als Director of Sales & Marketing.

In zijn vorige functie was hij werkzaam als  Area Sales & Marketing Director voor Holiday Inn en Crowne Plaza in Amsterdam. Hij zal gaan werken vanuit het Worldhotels kantoor in Amsterdam. Naast de Benelux markt krijgt Van der Beek ook Frankrijk, Groot-Brittannië en Ierland onder zijn hoede.

Een van zijn taken wordt het vergroten van het aantal Worldhotel-branded hotels, een nieuw franchise systeem dat de hotelgroep in 2010 heeft geïntroduceerd. Via deze formule behouden hotels hun eigen identiteit maar liften wel mee op de marketing- en promotiecampagnes van de ruim 30 Worldhotels sales kantoren wereldwijd en het eigen reserveringssysteem.

Het Worldhotel Grand Winston The Hague – Rijswijk in Rijswijk en het  hotelschip ss Rotterdam zijn voorbeelden van hotels die de Worldhotel branding toepassen.