Robbert Van Rijsbergen Director of Sales & Marketing voor The Dylan Amsterdam

Robbert Van Rijsbergen is gestart als nieuwe Director of Sales & Marketing bij The Dylan Amsterdam. Van Rijsbergen volgt Audry van de Merwe op die na 8 jaar met een nieuwe uitdaging start.
 Robbert Van Rijsbergen (1987) studeerde aan de Hotelschool The Hague en startte zijn carrière in Shanghai. Hierna werkte hij 3,5 jaar op de commerciële afdeling van het Amstel Hotel, en richtte zich vooral op de toeristen markt uit de Verenigde Staten en de entertainmentmarkt (toerende artiesten). In 2014 besloot Van Rijsbergen om uit zijn comfortabele omgeving te stappen, en verhuisde hij naar São Paulo, Brazilië, waar hij als Business Development Manager Latin America & Caribbean werkte voor Virtuoso, het wereldwijde netwerk van adviseurs voor luxe reizen.

Amsterdam Diners

Zijn Amsterdamse (hotel)contacten heeft Van Rijsbergen gedurende zijn tijd in Brazilië altijd stevig onderhouden, zo organiseerde hij meerdere Amsterdam Diners en onlangs ondersteunde hij de Amsterdamse hotels met het organiseren van een Kingsday Cocktail tijdens ILTM Latin America in april van dit jaar voor de travel trade.
“Ik geloof heel sterk in de kracht van samenwerking tussen de Amsterdamse vijfsterrenhotels. Er is markt voor ieders product en het fijne is dat we allemaal een iets ander product hebben, en dus een andere (niche)markt bedienen” aldus Van Rijsbergen.