Rotterdam in 2014 gaststad van Site Global Conference

Rotterdam heeft het bid voor de internationale Site Global Conference in 2014 gewonnen. Tijdens dit meerdaagse congres komen organisatoren van incentive-reizen wereldwijd naar Rotterdam. Het is voor het eerst dat dit toonaangevende evenement in Nederland wordt gehouden. Het congres vindt plaats in het Inntel Hotels Rotterdam Centre en het naastgelegen Mainport hotel.

Site is een wereldwijd netwerk van tweeduizend professionals uit 90 landen die zich bezighouden met de organisatie van incentive-reizen. Tijdens de jaarlijkse Site Global Conference worden relevante en actuele ontwikkelingen binnen de industrie gedeeld. Naar verwachting zal het congres in Rotterdam, dat van 14 tot 17 november 2014 plaatsvindt, ruim vierhonderd bezoekers trekken. Zij zullen tijdens de Site Global Conference tevens kennismaken met Rotterdam en andere steden in Nederland.

Het bidboek voor het congres werd verzorgd door Rotterdam Marketing. “Het is uniek dat de Site Global Conference naar Rotterdam komt", aldus Stephen van Es, accountmanager Congresses & Business Events (corporate) bij Rotterdam Marketing en tevens voorzitter van de Nederlandse afdeling van Site. "Voorgaande jaren vond het plaats in steden als Beijing, Las Vegas en Toronto. Het is een compliment dat Rotterdam nu is gekozen. Het evenement biedt de stad en de rest van het land bovendien een uitgelezen kans om zich te profileren onder ruim vierhonderd incentive-organisatoren die allemaal potentiële klanten zijn.”