Rotterdam Marketing internationaal genomineerd

Door de lezers van het Britse Meetings & Incentive Travel Magazine is Rotterdam Marketing gekozen tot één van de vijf beste internationale congresbureaus. Samen met bureaus in Barcelona, Wenen, Hong Kong en Monaco is Rotterdam genomineerd voor de Meetings & Incentive Travel Industry Award in de categorie ‘Best Overseas Convention Bureau’. De winnaar wordt  tijdens een galadiner op 28 februari in het Park Plaza Westminster Bridge in Londen bekendgemaakt.
Meetings & Incentive Travel is in Groot-Brittanië een toonaangevende vakblad gericht op corporate, associatie,- en intermediaire organisatoren en evenementenbureaus. Het magazine wordt tien keer per jaar uitgegeven in een oplage van circa 30.000.  Het M&IT Award Gala is de oudste gevestigde awarduitreiking in de Britse meeting-industrie. Tijdens het jaarlijkse gala worden in totaal negentien awards uitgereikt. Zo zijn er onder meer awards voor ‘Best Event Provider’, ‘Best UK-based Airline’ en ‘Best Overseas Hotel’. De uitkomsten komen voort uit een stemming onder de lezers, waarbij de stemmen onder streng toezicht van het onafhankelijke ‘Audit Bureau of Circulations’ worden geteld. De stemming haalde dit jaar een record met ruim 8.300 stemmen.

"Wij zijn uitermate trots op deze nominatie die een mooie toevoeging vormt op een reeks van behaalde resultaten in het afgelopen jaar, waaronder wederom tweede congresstad van Nederland en de nominatie voor de ‘Best City Award’ door Wallpaper* Magazine", vertelt een trotse Ton Wesselink, directeur Rotterdam Marketing trots. "Een ander hoogtepunt was dat Lonely Planet, het bekende boekwerk voor reizigers, Rotterdam dit jaar in de top 5 van beste ”comeback steden” ter wereld plaatste."

Rotterdam Marketing zet zich in om congressen en events naar Rotterdam te halen en ze de gewenste kwaliteit te geven. Wesselink: "Service en gastvrijheid staan bij ons voorop. Met hospitality- en servicemodules als de HotelService Rotterdam en een stimuleringspakket bieden we organisaties een extra steuntje in de rug om hun congres in Rotterdam te organiseren. Het is fantastisch dat onze dienstverlening zelfs opvalt bij de lezers van Meetings & Incentive Travel Magazine en dat we in één lijn worden gezet met congressteden bij uitstek als Barcelona, Wenen, Hong Kong en Monaco."

www.meetpie.com

www.rotterdammarketing.nl