Rotterdam Topsport verbindt zich langer aan Ahoy

Ahoy en Rotterdam Topsport hebben de onderlinge samenwerking verlengd. Daardoor is er ook de komende jaren weer veel topsport te zien in ‘het mooiste sportpaleis van Nederland’.

“In de jaren ’90 mocht ik zelf met de Lange Mannen regelmatig de strijd aanbinden tegen Cuba, Brazilië en Italië en weet ik wat het is om in een vol Ahoy met meer dan 10.000 enthousiaste supporters te spelen”, zegt Peter Blangé, directeur van Topsport Rotterdam. “Mede dankzij ons partnership kunnen we de komende jaren opnieuw volop genieten van topsport in Rotterdam.”

Ahoy heeft een uitstekend track-record, met evenementen zoals het ABN Amro Open, de Zesdaagse, de WK’s shorttrack en turnen, de finale van de Korfbal League en in oktober dit jaar het WK volleybal vrouwen. Blangé: “Met de geweldige faciliteiten en organisatiekracht van de Ahoy Arena en RTM-stage en crew kunnen we deze topsportevenementen in Rotterdam organiseren en het publiek in een geweldige ambiance laten genieten.”

Jolanda Jansen en Arnaud Hordijk van Ahoy zijn ook tevreden met de deal: “We zijn blij de samenwerking met Rotterdam Topsport verlengd te hebben. Ogenschijnlijk ‘vanzelfsprekend’, maar voor ons is het belangrijk uit te dragen dat het belang, de kwaliteit en impact van een organisatie zoals Rotterdam Topsport verre van vanzelfsprekend is. Wij realiseren ons dat altijd goed, wanneer we in contact zijn met collega gebouwen in andere steden. De focus die Rotterdam Topsport legt op topsport, atleten en programma’s daaromheen, zijn van belang voor alle sporters en sportliefhebbers in Rotterdam.”