Sandton Hotels opent twee nieuwe locaties in België

Sandton Hotels heeft twee nieuwe hotels aan haar portfolio toegevoegd. Het Sandton Pillows in Brussel en het Sandton Grand Hotel Reylof in Gent. In totaal zijn er nu twintig Sandton Hotels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Curaçao. 
Het Sandton Pillows Brussels is een nieuw viersterren deluxe boutique hotel in het oude centrum van Brussel, vlakbij de Grote Markt. Er zijn 41 deluxe kamers en vier royal deluxe kamers, een bar een, ‘all day dining kaart’-restaurant en twee meetingrooms. Sandton Pillows Brussels is gehuisvest in een gerenoveerd, karakteristiek pand. Het interieur en de inrichting hebben een ‘rijke’ uitstraling en passen bij het statige gebouw.

Het  viersterrenplus Sandton Grand Hotel Reylof ligt in hartje Gent, op wandelafstand van monumenten als het Gravensteen, de Sint-Baafskathedraal en de Sint-Michielsbrug. Het hotel is gevestigd in een 18de-eeuws gebouw dat met respect voor zijn historische waarde werd gerestaureerd en tegelijkertijd van alle moderne comfort werd voorzien. Het hotel beschikt over 158 kamers, een binnentuin met terras en een wellness center. De vergaderzalen bieden plaats aan 5 tot 120 personen. Voor grotere evenementen of congressen kunnen de verschillende ruimtes worden gecombineerd.