The Terrace van ECC Leiden

Sfeervolle borrels en summer events

Summer event op de planning? Dan wil je verzekerd zijn van een mooie locatie, sfeervolle inrichting en een verkoelend drankje. The Terrace van ECC Leiden biedt het allemaal! Dé ideale plek voor een borrel en gezelligheid met collega’s na een lange vergadering. Maar ook voor een receptie of klein evenement met een zomers tintje. En dat aan de rand van sfeervol Leiden.

Sunshine

Time for sunshine! Bij goed weer vindt je vast een heerlijk plekje op The Terrace van ECC Leiden, een heerlijke break-out spot met een flinke dosis bamboe, fijne hangstoel, poefjes en kleden. Inclusief terrasbar en loungemuziek en ook geschikt om hier lekker je lunch te nuttigen in de pauze van je meeting. Zit de temperatuur of het weer niet mee? Dan kan je altijd uitwijken naar onze Greenhouse, maar daarover later meer.

Summer events

Vanaf de originele containerbar kunnen de drankjes en hapjes van jouw keuze worden geserveerd. Voor de catering werken wij samen met Dames Dietz, een garantie voor verse en eigentijdse hapjes. Wil je het uitgebreider, ook dan zorgt deze lokale cateraar voor heerlijke broodjes, salades of buffetten. Laat ons weten wat jouw wensen zijn!

Vintage genieten

The Greenhouse bij ECC Leiden? Die moet je ervaren! Van origine gebruikt in de tuinbouw heeft deze stijlvolle kas nu een tweede leven gekregen in Leiden. Een fijne, besloten ruimte met veel natuurlijk daglicht en de warmte van de zon. En mocht het nog wat frisjes zijn dan bieden de heaters uitkomst zodat er altijd een aangename temperatuur is. Zéér geschikt voor je borrel na afloop van een meeting, een zomerborrel of een informele receptie. In combinatie met het sfeervolle terras geeft deze ruimte een heerlijke binnen/buiten beleving voor ca. 60 personen. Ingericht met vintage banken, krukjes, stoelen, een leestafel en veel Zuid-Europese planten, kun je hier het hele jaar genieten van een Mediterrane omgeving. De gezellige verlichting, loungemuziek, open haard met kaarsen en vintage meubilair geven deze ruimte een extra dimensie.

Altijd gezellig & warm

Naar gelang het seizoen stylen we The Greenhouse in een zomerse of winterse setting. Zomerse Ibiza-invloeden of een sfeervolle kerstverlichting, schapenvachtjes en veel, heel veel kaarsen. Lekker borrelen rond de open haard met een gepast muziekje op de achtergrond kan het hele jaar door. Zo bieden we altijd de gezelligheid en warmte die je wenst.

The Greenhouse met terras van ECC Leiden kan op afspraak gereserveerd worden.