Feestelijke ingebruikname Shell Technology Centre Amsterdam

In aanwezigheid van Kroonprins Willem-Alexander heeft Shell op 16 september 2009 haar gloednieuwe technologiecentrum in Amsterdam, het Shell Technology Centre Amsterdam (STCA), officieel in gebruik genomen.

”s Ochtends werden de medewerkers ontvangen in het centrale atrium en hier werd door middel van een animatie een kunstwerk onthuld, dat was opgebouwd uit de foto”s van alle medewerkers. ”s Middags werden de medewerkers van het STCA opnieuw ontvangen in het atrium voor een feestelijke receptie.

Verder was er een bijzonder programma georganiseerd voor een selecte groep gasten, waarbij ondermeer Z.K.H. de Prins van Oranje en de burgermeester van Amsterdam, Job Cohen, aanwezig waren. Hoogtepunt van dit programma was de officiële openingshandeling door de Kroonprins.

De catering werd op 16 september verzorgd door Compass Group / Eurest, in samenwerking met Cuisine on Tour. Middels een inrichting in ”lab-style” en een assortiment moleculaire lekkernijen en verrassend geserveerde drankjes, was een link gelegd naar de innovatieve Shell locatie.

Het hele programma werd geregistreerd met meerdere camera”s en via een live webcast konden alle Shell medewerkers de speeches van de sprekers en de overige festiviteiten volgen.

TOTEM in Leiden coördineerde, produceerde en voerde in opdracht van de afdeling communicatie van het STCA de regie en was daarmee eindverantwoordelijk voor alle festiviteiten. Van techniek tot terras, van deelnemersregistratie tot decoratie, van catering tot video-compilatie en van podium tot perstent.